lemongrass menu

meny med smakportioner på alla nedan nämnda rätter.

 

appetizer plate:

miso rib
grillade långsökta kamben i miso, kålrabbisallad.

prawn croquette
friterad panko-panerad räkcroquette med vattenkastanjer och skogsöron, chili-plommonsås.

tartar of tuna
tartar på tonfisk, soya, chili-mayo, gurka och sesam-chips.

spicy beef salad
kryddstark grönsallad med ryggbiff, thai-basilika, rödlök, vitlök,
chili och lemongrass.

main course plate:

crispy beef
friterade krispiga biffstrimlor glacerade med söt chilisås,
grönsallad i balsamicodressing.

barbeque duck breast
barbeque-marinerad ankbröst,
sås på soya, vitlök, five spice och plommon.

dessert plate:

lime ginger cheesecake
frusen cheesecake smaksatt med lime och ingefära,
mango- och mandelmaräng, mangosås.

wine suggestions for appetizer plate:

gustave lorentz riesling, alsace, frankrike. 365:- /glas 90:-

meyer-fonné pinot gris, alsace, frankrike. 425:- /glas 105:-

 

wine suggestions for main course plate:

de bartoli woodfired heathcote shiraz, australien. 425:- /glas 105:-

the motorcycle marvel, nederburg, sydafrika. 465:- /glas 115:-

 

wine suggestions for dessert plate:

takasago umeshu, japan. 300 ml 310:- /glas 70:-

 

menu prices:

appetizer och main course plate: 370:-

komplett meny med appetizer, main course och dessert plate: 440:-

lemongrass menu

meny med smakportioner på alla nedan nämnda rätter.

 

appetizer plate:

miso rib
grillade långsökta kamben i miso, kålrabbisallad.

prawn croquette
friterad panko-panerad räkcroquette med vattenkastanjer och skogsöron, chili-plommonsås.

tartar of tuna
tartar på tonfisk, soya, chili-mayo, gurka och sesam-chips.

spicy beef salad
kryddstark grönsallad med ryggbiff, thai-basilika, rödlök, vitlök,
chili och lemongrass.

main course plate:

crispy beef
friterade krispiga biffstrimlor glacerade med söt chilisås,
grönsallad i balsamicodressing.

barbeque duck breast
barbeque-marinerad ankbröst,
sås på soya, vitlök, five spice och plommon.

dessert plate:

lime ginger cheesecake
frusen cheesecake smaksatt med lime och ingefära,
mango- och mandelmaräng, mangosås.

wine suggestions for appetizer plate:

gustave lorentz riesling, alsace, frankrike. 365:- /glas 90:-

meyer-fonné pinot gris, alsace, frankrike. 425:- /glas 105:-

 

wine suggestions for main course plate:

de bartoli woodfired heathcote shiraz, australien. 425:- /glas 105:-

the motorcycle marvel, nederburg, sydafrika. 465:- /glas 115:-

 

wine suggestions for dessert plate:

takasago umeshu, japan. 300 ml 310:- /glas 70:-

 

menu prices:

appetizer och main course plate: 370:-

komplett meny med appetizer, main course och dessert plate: 440:-

design av: logotypebolaget