main

(vegetarian) steamed eggplant
ångkokt aubergine, wokade senapskål och grönsaker, vårlök, cashewnötter, vitlökssoyaås. 180:-

crispy beef
friterade krispiga biffstrimlor, glacerade med söt chilisås, grönsallad i balsamicodressing. 190:-

black bean salmon
stekt laxfilé, wokad savoykål, purjolök och böngroddar, sås på svarta soyabönor, chili och vitlök. 200:-

sichuan guinea fowl
stekt pärlhönsbröst, wokade heta grönsaker i sichuan-pepparsås, cashewnötter. 200:-

creamy curry prawns
wokade tigerräkor i krämig sås av vitlök, chili, cocos, curryblad, singaporeansk curry, lemongrass och ägg. 210:-

roasted duck
grillad anka, vitlöksfräst bok choy, friterad ankvårrulle och soyasås. 220:-

lime teriyaki tuna
lätthalstrad tonfisk, grönsallad i sesamdressing, lime-teriyakisås. 230:-

red curry lamb
stekta lammracks, wokade snake beans, edame-bönor, vitlök och chili, röd currysås. 240:-

steamed cod fish
ångkokt västerhavstorsk, aubergine och körsbärstomater, sås på soya, ingefära, chili och vårlök. 240:-

chili garlic beef
stekt oxfilé, wokade liljestjälkar, selleri och vårlök, sås på soya, vitlök och chili. 250:-

spicy longan deer
stekt hjortytterfilé, wokade lily flower, skogsöron och sockerärtor, sås på longan-frukt, tomat, chili och ingefära. 260:-

dessert

chocolate truffle
chokladtryffel. 9:-

sorbet and ice cream
lemongrass egen sorbet och glass. 65:-

coconut parfait
parfait på cocos i chokladhölje, passionsfruktkräm, basilikasås. 85:-

créme brûlée of liquorice
créme brûlée på sötlakrits, hallonglass. 95:-

lime ginger cheesecake
frusen cheesecake smaksatt med lime och ingefära,
mango- och mandelmaräng, mangomaräng, mangosås. 95:-

chocolate variation
3 sorters desserter gjorda på valrhona choklad. 130:-

main

(vegetarian) steamed eggplant
ångkokt aubergine, wokade senapskål och grönsaker, vårlök, cashewnötter, vitlökssoyaås. 180:-

crispy beef
friterade krispiga biffstrimlor, glacerade med söt chilisås, grönsallad i balsamicodressing. 190:-

black bean salmon
stekt laxfilé, wokad savoykål, purjolök och böngroddar, sås på svarta soyabönor, chili och vitlök. 200:-

sichuan guinea fowl
stekt pärlhönsbröst, wokade heta grönsaker i sichuan-pepparsås, cashewnötter. 200:-

creamy curry prawns
wokade tigerräkor i krämig sås av vitlök, chili, cocos, curryblad, singaporeansk curry, lemongrass och ägg. 210:-

roasted duck
grillad anka, vitlöksfräst bok choy, friterad ankvårrulle och soyasås. 220:-

lime teriyaki tuna
lätthalstrad tonfisk, grönsallad i sesamdressing, lime-teriyakisås. 230:-

red curry lamb
stekta lammracks, wokade snake beans, edame-bönor, vitlök och chili, röd currysås. 240:-

steamed cod fish
ångkokt västerhavstorsk, aubergine och körsbärstomater, sås på soya, ingefära, chili och vårlök. 240:-

chili garlic beef
stekt oxfilé, wokade liljestjälkar, selleri och vårlök, sås på soya, vitlök och chili. 250:-

spicy longan deer
stekt hjortytterfilé, wokade lily flower, skogsöron och sockerärtor, sås på longan-frukt, tomat, chili och ingefära. 260:-

dessert

chocolate truffle
chokladtryffel. 9:-

sorbet and ice cream
lemongrass egen sorbet och glass. 65:-

coconut parfait
parfait på cocos i chokladhölje, passionsfruktkräm, basilikasås. 85:-

créme brûlée of liquorice
créme brûlée på sötlakrits, hallonglass. 95:-

lime ginger cheesecake
frusen cheesecake smaksatt med lime och ingefära, mango- och mandelmaräng, mangomaräng, mangosås. 95:-

chocolate variation
3 sorters desserter gjorda på valrhona choklad. 130:-

design av: logotypebolaget