main

(vegan) curry tofu pot
wokade friterade tofu i krämig sås av singaporeansk curry, lemongrass, cocos, vitlök och chili. 195:-

satay corn chicken
stekt majskycklinglårfilé, vitlöksfrästa bok choy och purjolök, kryddig sataysås. 210:-

crispy beef
friterade krispiga biffstrimlor, glacerade med söt chilisås, grönsallad i balsamicodressing. 210:-

black bean salmon
stekt laxfilé, wokad savoykål, purjolök och böngroddar, sås på svarta soyabönor, chili och vitlök. 220:-

tamarind prawns
wokade tigerräkor i sås av tamarind, vitlök, chili, ingefära, tomat och ägg. 230:-

lime teriyaki tuna
lätthalstrad tonfisk, grönsallad i sesamdressing, lime-teriyakisås. 240:-

soba duck breast
rosastekt ankbröst, grönsakstempura, kalla sobanudlar i lime-soya. 250:-

steamed cod fish
ångkokt västerhavstorsk, aubergine och körsbärstomater, sås på soya, ingefära, chili och vårlök. 260:-

red curry lamb
stekta lammracks, wokade snake beans, edame-bönor, vitlök och chili, röd currysås. 260:-

chili garlic beef
stekt oxfilé, wokade liljestjälkar, selleri och vårlök, sås på soya, vitlök och chili. 270:-

spicy longan deer
stekt hjortytterfilé, wokade lily flower, skogsöron och sockerärtor, sås på longan-frukt, tomat, chili och ingefära. 280:-

dessert

chocolate truffle
chokladtryffel. 9:-

sorbet and ice cream
lemongrass egen sorbet och glass. 65:-

coconut parfait
parfait på cocos i chokladhölje, passionsfruktkräm, basilikasås. 85:-

créme brûlée of liquorice
créme brûlée på sötlakrits, hallonglass. 95:-

lime ginger cheesecake
frusen cheesecake smaksatt med lime och ingefära,
mango- och mandelmaräng, mangomaräng, mangosås. 95:-

chocolate variation
3 sorters desserter gjorda på valrhona choklad. 135:-

main

(vegan) curry tofu pot
wokade friterade tofu i krämig sås av singaporeansk curry, lemongrass, cocos, vitlök och chili. 195:-

satay corn chicken
stekt majskycklinglårfilé, vitlöksfrästa bok choy och purjolök, kryddig sataysås. 210:-

crispy beef
friterade krispiga biffstrimlor, glacerade med söt chilisås, grönsallad i balsamicodressing. 210:-

black bean salmon
stekt laxfilé, wokad savoykål, purjolök och böngroddar, sås på svarta soyabönor, chili och vitlök. 220:-

tamarind prawns
wokade tigerräkor i sås av tamarind, vitlök, chili, ingefära, tomat och ägg. 230:-

lime teriyaki tuna
lätthalstrad tonfisk, grönsallad i sesamdressing, lime-teriyakisås. 240:-

soba duck breast
rosastekt ankbröst, grönsakstempura, kalla sobanudlar i lime-soya. 250:-

steamed cod fish
ångkokt västerhavstorsk, aubergine och körsbärstomater, sås på soya, ingefära, chili och vårlök. 260:-

red curry lamb
stekta lammracks, wokade snake beans, edame-bönor, vitlök och chili, röd currysås. 260:-

chili garlic beef
stekt oxfilé, wokade liljestjälkar, selleri och vårlök, sås på soya, vitlök och chili. 270:-

spicy longan deer
stekt hjortytterfilé, wokade lily flower, skogsöron och sockerärtor, sås på longan-frukt, tomat, chili och ingefära. 280:-

dessert

chocolate truffle
chokladtryffel. 9:-

sorbet and ice cream
lemongrass egen sorbet och glass. 65:-

coconut parfait
parfait på cocos i chokladhölje, passionsfruktkräm, basilikasås. 85:-

créme brûlée of liquorice
créme brûlée på sötlakrits, hallonglass. 95:-

lime ginger cheesecake
frusen cheesecake smaksatt med lime och ingefära,
mango- och mandelmaräng, mangosås. 95:-

chocolate variation
3 sorters desserter gjorda på valrhona choklad. 135:-

design av: logotypebolaget